Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено (відео)

Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено (відео)
Замовниками виявились громадянка України та громадянин США.

Про це на брифінгу "з приводу замаху на вбивство одного із депутатів" заявив очільник Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський. 

Монастирський повідомив, що про замах стало відомо ще у серпні: замовницею стала мешканка України, що почала шукати для Лещенка кілера. Україна вивела її на підставного вбивцю, спостерігаючи за їхнім спілкуванням. Далі стало відомо, що основним замовником виявився громадянин США.

Лещенка замовили за 20 тисяч доларів.

Як повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко, основним мотивом для замовного вбивства стали гроші, які ще 2018 року нібито заборгував Лещенко громадянину США. 

Зрештою, правоохоронці інсценували викрадення, вбивство та поховання міністра, аби затримати замовників замаху. Операція виявилась успішно.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Посада в МВС за $60 тис: поліція затримала псевдородича міністра внутрішніх справ Посада в МВС за $60 тис: поліція затримала псевдородича міністра внутрішніх справ
Чоловік переконував, що є родичем Дениса Монастирського і може домовитися за керівну посаду в міністерстві.
Готував замах на вбивство депутата: поліція затримала злочинця (фото) Готував замах на вбивство депутата: поліція затримала злочинця (фото)
Суд обрав чоловікові безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.
Loading...
Load next