Трагедія на київському заводі: двоє працівників загинули на місці (фото)

Трагедія на київському заводі: двоє працівників загинули на місці (фото)
Рятувальникам довелося звільняти тіла загиблих за допомогою пневмодомкратів та інших допоміжних інструментів.

На заводі "ЕМКО" в Києві сталась трагедія, яка забрала життя двох людей. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку".

Зазначається, на підприємстві на чоловіків впав важкий верстат. Цей випадок на заводі "ЕМКО" по вулиці Олекси Тихого, 99 стався через порушення правил техніки безпеки.

Під час виконання монтажних робіт на двох працівників підприємства впав кількатонний верстат. Обидва загинули на місці, - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що на місце одразу прибули оперативні підрозділи КАРС "Київська служба порятунку", ГУ ДСНС у Києві та представники поліції.

Фото: КАРС "Київська служба порятунку".

По завершенню слідчо-оперативних заходів рятувальники виконали роботи зі звільнення тіл загиблих за допомогою пневмодомкратів та інших допоміжних інструментів. Щілина між підлогою та верстатом не перевищувала 5 см, тож робота тривала майже годину, - інформує пресслужба.

Додамо, що в ліквідації наслідків трагедії було задіяно 2 одиниці техніки та дев’ять осіб особового складу, а саме 5 рятувальникіа КАРС і 4 ГУ ДСНС в м.Києві.

Фото: КАРС "Київська служба порятунку".

Департамент муніципальної безпеки та Комунальна аварійно-рятувальна служба закликають людей, які працюють на виробництвах, неухильно дотримуватися правил техніки безпеки, не ризикувати життям та здоров’ям, аби таких трагедій не траплялося, - зазначають в повідомленні.

За фактом події ведеться службове розслідування.

Нагадаємо, раніше в одній із шкіл Полтави учень розпилив газовий балончик.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
У Києві сталася пожежа в гімназії східних мов (фото) У Києві сталася пожежа в гімназії східних мов (фото)
У навчальному корпусі Київської гімназії східних мов загасили пожежу, жертв і постраждалих унаслідок загорання немає.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next