Українець став найкращим кіберспортсменом року у світі за версією "Еsports Awards"

Українець став найкращим кіберспортсменом року у світі за версією "Еsports Awards"
Гравці команди NAVI перемогли у двох номінаціях "Кіберспортсмен року на ПК", та "Найкращий новачок року серед гравців на ПК".

Українські гравці команди “Natus Vincere” (NAVI) з “CS:GO”: Олександр “s1mple” Костильов та Валерій “B1t” Ваховський стали лауреатами премії “Esports Awards”, повідомляє "ПравдаТУТ News", посилаючись на сайт "Navi.gg".

Олександр «s1mple» Костильов на церемонії вручення премії Esports Awards 2021 отримав нагороду "Кіберспортсмен року на ПК".

Представника команди NAVI за CS:GO Валерія "b1t" Ваховського було визнано найкращим новачком 2021 року серед гравців на ПК за версією "Esports Awards".

Церемонія нагородження "Esports Awards" відбулася в Арлінгтоні (США).

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські кіберспортсмени "Natus Vincere" - найкраща команда року за версією The Game Awards 2021 Українські кіберспортсмени "Natus Vincere" - найкраща команда року за версією The Game Awards 2021
Лос-Анджелесі оголосили переможців нагороди.
Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки
Катерина Павленко, яка є солісткою колективу Go_A, що представляв Україну на Євробаченні-2021, прокоментувала чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом, який є солістом гурту Måneskin, що переміг на цьогорічному пісенному конкурсі.
Кіберспортивна українська команда Natus Vincere перемогла на весняному BLAST Premier із CS:GO Кіберспортивна українська команда Natus Vincere перемогла на весняному BLAST Premier із CS:GO
BLAST Premier: Spring Finals відбувся з 15 по 19 червня у Лісабоні. Призовий фонд турніру – 425 тисяч доларів.
Loading...
Load next