Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)

Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.

Переможцем "Євробачення-2021", який цього року відбувся в Роттердамі в Нідерландах, став гурт Maneskin, який представляв Італію на пісенному конкурсі. Він набрав загалом 524 бали - 206 від журі й 318 від глядачів.

2. Франція з 499 балами (248 від журі й 251 від глядачів);

3. Швейцарія з 432 балами (267 від журі й 165 від глядачів);

4. Ісландія з 378 балами (198 від журі й 180 від глядачів);

5. Україна, яку представляв гурт Go_A, загалом отримала 364 бали (97 балів від національного журі й 267 балів від глядачів), посівши п'яте місце.

Зокрема за прогнозами букмекерів, Італія одразу визначалась як переможець, знаходилась на першій позиції списку і була також фаворитом серед глядачів. Після оголошення результатів пісенного конкурсу, згідно з традицією, переможець - гурт Maneskin, виконав свою композицію ще раз.

При цьому знову ж таки за прогнозами букмекерів Україні прогнозували 4 місце - після Мальти, яку представляла співачка Destiny з піснею Je Me Casse. Швейцарії, від якої виступав Gjon's Tears з піснею Tout l'Univers, давали п'яте місце.

 

Читайте також
Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки Роман солістки Go_A з фронтменом Måneskin: співачка прокоментувала чутки
Катерина Павленко, яка є солісткою колективу Go_A, що представляв Україну на Євробаченні-2021, прокоментувала чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом, який є солістом гурту Måneskin, що переміг на цьогорічному пісенному конкурсі.
Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото) Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.
Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео) Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео)
Учора, 18 травня о 22:00 у Роттердамі розпочався перший півфінал Пісенного конкурсу Євробачення-2021 – український гурт Go_A виступили під номером 15. Загалом у першому півфіналі виступило 16 країн-учасниць.
Loading...
Load next