Газ на 100 млрд гривень: відкрито кримінальне провадження за фактом змови влади з Коломойським

Газ на 100 млрд гривень: відкрито кримінальне провадження за фактом змови влади з Коломойським
Як зазначив нардеп Валентин Наливайченко, "виявляв і продовжую виявляти корупцію проти народу України!"

Офіс Генерального прокурора на вимогу нардепа Валентина Наливайченка з партії "Батьківщина" відкрив кримінальне провадження за фактом домовленостей вищих посадових осіб держави з олігархом Ігорем Коломойським щодо передачі йому державного природного газу з підземних сховищ вартістю понад 100 млрд грн. 

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Генпрокуратура порушила кримінальне провадження за моїм зверненням. Нагадаю, нещодавно звернувся до керівників правоохоронних органів з вимогою втрутитися у ситуацію зі спробою чиновників і структур олігарха Коломойського привласнити природний газ в підземних газових сховищах України", - повідомив нардеп.

Фото: Facebook Валентина Наливайченко

Зазначимо, згідно з витягом з ЄРДР, досудове розслідування розпочато 19 листопада. Витяг з ЄРДР підписаний прокурором другого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Юрієм Олефіром. Відповідно досудове розслідування здійснює Національна антикорупційне бюро. 

Фото: Facebook Валентина Наливайченко

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Руслан Стефанчук добудовує під Києвом будинок, який може вартувати декілька мільйонів гривень.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського "Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського
Володимир Зеленський і його близькі соратники можуть бути причетні до переведення 40 млн доларів від структур, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським.
Захищає Україну з Дубая: Тимошенко провела майже місяць в Об'єднаних Арабських Еміратах — ЗМІ Захищає Україну з Дубая: Тимошенко провела майже місяць в Об'єднаних Арабських Еміратах — ЗМІ
Про це повідомило джерело "Української правди" в Державній прикордонній службі.
Loading...
Load next