Дев'ять областей України виведуть з червоної зони: список

Дев'ять областей України виведуть з червоної зони: список
Таке рішення ухвалили на засіданні державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З 7 грудня на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та Києва перестануть діяти обмеження червоної зони. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає НВ.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 07 грудня 2021 року „червоний“ рівень епідемічної небезпеки на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та міста Києва, — зазначив він.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників
Інфікування хоча б одного працівника несе ризик інфікування усіх інших працівників, які з ним контактували. 
Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео) Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео)
Через збільшення показників захворювання на коронавірус, прогнозують, що певні регіони будуть віднесені до іншого рівня епідбезпеки. Першу дозу вакцини у Львівській області отримало 17.1% населення, а другу - 13%.
В Україні можуть дозволити комбінувати вакцини проти COVID-19 - МОЗ В Україні можуть дозволити комбінувати вакцини проти COVID-19 - МОЗ
Зокрема, йдеться про комбінування препаратів Moderna та Pfizer. МОЗ ухвалює подібні рішення, спираючись на результати міжнародних досліджень.
Loading...
Load next