В Туреччині стартує платна вакцинація: кому доведеться платити

В Туреччині стартує платна вакцинація: кому доведеться платити
Українці теж можуть підпасти під категорію "платників".

Влада Туреччини дозволила туристам щепитися від COVID-19. Вакцинацію здійснюватимуть лише на платній основі.

Про це повідомляє "UA News" з посиланням на турецький сайт Оhsad.org,

Поки що вакцинацію проводять у великих містах: отримати щеплення зможуть іноземці у Стамбулі, Анкарі та Анталії, там рішення вже затвердили.

Як і мешканцям країни, для іноземців будуть доступні вакцини:

  • Pfizer/BionTech;
  • Sinovac.

Після отримання двох доз дані заносять до системи eNabiz, яка сумісна з європейською системою цифрових сертифікатів від COVID-19.

Один шот вакцини коштує 400 TRY (близько €26,832/830 грн). За "зелений паспорт" доведеться заплатити 800 TRY (€51/1695 грн).

Нагадаємо, ризик смертності від коронавірусу у невакцинованих удесятеро вищий ніж у вакцинованих. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників З 8 листопада почнуть усувати від роботи невакцинованих співробітників
Інфікування хоча б одного працівника несе ризик інфікування усіх інших працівників, які з ним контактували. 
Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео) Вакцинація від COVID-19 на Львівщині: правда та міфи про щеплення (відео)
Через збільшення показників захворювання на коронавірус, прогнозують, що певні регіони будуть віднесені до іншого рівня епідбезпеки. Першу дозу вакцини у Львівській області отримало 17.1% населення, а другу - 13%.
Пояснення МОЗ: чи потрібно при вакцинації від COVID розріджувати кров Пояснення МОЗ: чи потрібно при вакцинації від COVID розріджувати кров
У Міністерстві охорони здоров'я стверджують, що при вакцинації від COVID препарати для розрідження крові вживати не потрібно, оскільки вони мають побічні ефекти.
Loading...
Load next