На Хмельниччині внаслідок пожежі загинули два чоловіки

На Хмельниччині внаслідок пожежі загинули два чоловіки
Надзвичайники припускають, що пожежа могла статися внаслідок необережності під час куріння в нетверезому стані.

Вранці 19 грудня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Рідка Теофіпольської територіальної громади (Хмельниччина) горить житловий будинок. Про це повідомляє ДСНС.

До місця події було направлено вогнеборців 36 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Бережинці.

Надзвичайники, які прибули за вказаною адресою, з’ясували, що осередок загорання знаходиться в житловій кімнаті, в якій під час проведення розвідки бійці ДСНС виявили тіла двох загиблих. Як вдалося встановити пізніше, це 62-річний власник оселі та його 61-річний друг, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Спільними зусиллями рятувальників ДСНС та фахівців МПК вже о 07:41 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:50 – ліквідувати. Полум’я встигло знищити 80 кв. м оселі. 

За попередньою версією фахівців, причиною пожежі могла стати необережність під час паління в нетверезому стані. Встановлення остаточних обставин події наразі триває.

Пам'ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню, - нагадують у ДСНС.

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В житловому будинку Києва сталася пожежа (фото) В житловому будинку Києва сталася пожежа (фото)
Під час ліквідації пожежі у квартирі на безпечну відстань було виведено 30 осіб.
Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото) Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото)
Причина виникнення пожежі встановлюється.
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
Loading...
Load next