У Львові відбувся 51-ий Новорічний День Стрибуна (відео)

У Львові відбувся 51-ий Новорічний День Стрибуна (відео)
Змагання з історією. Вже 51-ий рік відбувається Новорічний День Стрибуна. Традиційно у програму входять стрибки у висоту, довжину та потрійні.

Новорічний день стрибуна повертається! Минулого року цей турнір не вдалось провести через пандемію. 

Після 50-річного ювілея — це перша спроба зробити щось нове. Доповнивши ті традиції, які були сформовані. Цього року змагання особливі тим, що збільшили кількість вікових категорій спортсменів, — зазначає президент СК ЛДУФК «СКІФ» Володимир Левків.

Змагання ми провели цього року у два дні. Спортсмени змагалися у трьох дисциплінах. Це стрибок у довжину, стрибок у висоту і потрійний стрибок. Змагання включали в себе різні вікові категорії від молодших юнаків і до дорослих, — зауважує організаторка турніру Тетяна Дух.

У Новорічному дні стрибуна взяли участь 100 спортсменів з 11 областей України. Львів’янин Вадим Кравчук повторив рекорд турніру.

Це є початок сезону. Для кожного — це змагання, які дають можливість перевірити свої сили. Насамперед нема емоцій, як я вже казав, просто перевіряв себе. Хотілось стрибнути вище, але поки що, не вдалось, — розповідає учасник змагань Вадим Кравчук.

Вероніці Крамаренко із Запоріжжя вдалось встановити новий рекорд Новорічного Дня Стрибуна.

Дівчина із Запоріжжя встановила цей рекорд. Попередній рекорд становив 1.75 — зараз він — 1.78 см, — додає організаторка турніру Тетяна Дух.

У попередні роки організатори в межах турніру проводили Дитячу Лігу з легкої атлетики. Можливо, наступного разу повернуть її програму Новорічного дня стрибуна.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео) У Львові триває Кубок України зі стрільби з лука у приміщенні (відео)
Перші змагання сезону - триває Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні.
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Loading...
Load next