Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео)

Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео)
Компанія «Lev Development» залюбки підтримує перспективну молодь і зокрема Львівських пластунів.

Львівські пластуни передали вогонь миру компанії «Lev Development». Його запалювали у Вифлеємі, а потім літаком доправили до Австрії, звідки він помандрував усією Європою. Згодом цей вогонь миру потрапив до Польщі і вони вже після цього передали естафету нашим пластунам.

Цей вогонь символізує радість, любов, яку ми поширюємо перед новорічними святами. Він запалюється у Вифлеємі і вже пізніше передається по всьому світу скаутами чи пластунами і ми маємо таку гарну традицію вже 23 рік поспіль поширюємо цей вогонь по місту й Україні загалом, — розповідає Дарина Доскач, заступниця голови осередку «Пласту» у Львові.

Представники компанії «Lev Development» розповідають, що з Львівськими пластунами знайомі вже не один рік.

Компанія «Lev Development» залюбки підтримує перспективну молодь і зокрема таких талановитих Львівських пластунів. Нам дуже приємно, що вони сьогодні у такий передсвятковий час завітали, передали цей Вифлеємський вогонь ми їм дуже дякуємо за це і їх цінуємо, — каже Анна Кульчицька, головна маркетологиня компанії «Lev Development».

Додамо, що ця передача Вифлеємського вогню компанії «Lev Development» відбувається не вперше і ця подія вже стала чудовою передноворічною традицією.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development» Запаркуйся влітку: зручне та ефективне паркування від компанії «Lev Development»
Лише до 31-го липня унікальна можливість придбати будь-яке паркомісце у ЖК «OBRIY 3» на Малоголосківській з розтермінуванням до 2-х років та першим внеском лише 10%.
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт – апарт-комплекс поблизу Яремче LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт – апарт-комплекс поблизу Яремче
Представники компанії LEV Development та SENSAR Development представили новий проєкт Smart Hill & WOL by Ribas. Це апарт-комплекс, який розташовуватиметься поблизу мальовничих гір у Яремче
Loading...
Load next