Малоголосківський парк у Львові: прибирання сухих дерев та прокладання нових екодоріжок триває (відео)

Малоголосківський парк у Львові: прибирання сухих дерев та прокладання нових екодоріжок триває (відео)
Зараз працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно із представниками ЛКП "Зелений Львів" ліквідовують аварійні сухі дерева.

Прибирання Малоголосківського парку триває. Зараз працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно із представниками ЛКП "Зелений Львів", яке надало відповідну техніку, ліквідовують аварійні сухі дерева.

Тут прийшов допомагати людям, от збираємо, дробимо гілки. Складаємо на купки і так от допомагаємо нашому місту Львову, - розповів прибиральник Ігор Кралін.

Також дозбирують сухі гілки, які залишилися в парку після негоди. Їх подрібнюють та з цього щебеню прокладають нові екодоріжки у цій зеленій зоні.
 

В загальному щодо очистки від дерев й від такого сміття, то так можна сказати це останній етап і після того вже потрібно займатися благоустроєм, плануванням, розсадкою, плануванням де що посадити і так далі, - зазначив керівник управлінської компанії "LEV Development" Богдан Сороковий.

Наразі триває й облаштування нового дитячого майданчика, наповненням якого займається скульптор Антон Лубій. Він разом з колегами вже завершив дві статуї трансформерів при вході у відпочинкову зону й зараз береться за виготовлення першої гірки для дозвілля малечі. Додамо, що з 15 липня по 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", де всі охочі творці можуть долучитися до облагородження цього парку.

Головна мета – поєднати у своєму витворі природу та мистецтво. Подати свої роботи ви можете на сайті компанії "LEV DEVELOPMENT".

 

Читайте також
Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео) Прибирання та оновлення: у Малоголосківському парку у Львові розчищають зелену зону від сміття (відео)
Працівники компанії "LEV Development" продовжують прибирання парку після Великодніх свят. Повністю розчистити цю зелену зону від непотребу мають влітку.
Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео) Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.
У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео) У Львові в Малоголосківському парку завершили розчищення відпочинкової зони (відео)
Працівники управлінської компанії "LEV Development" спільно з ЛКП "Зелений Львів" завершили масштабне розчищення відпочинкової зони.
Loading...
Load next