У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео)

У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео)
Представники компанії LEV Development урочисто заклали наріжний камінь та розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE.

Наріжний камінь закладено. Сьогодні представники компанії LEV Development провели урочистості з нагоди початку робіт зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE. Священнослужитель традиційно освятив цю місцину для подальшого безпроблемного проведення робіт. Та щоб майбутнім мешканцям було спокійніше тут проживати.

Ми, так як і кожна людина просипається і лягає спати з молитвою, так власне і ці хлопці, християни, добродії завжди починають будівництво з молитви. Для того, щоб щасливо він будувався, завершувався, а після цього ті хто придбають ці квартири, щоби щасливо з Богом тут проживали, - розповів священнослужитель о. Іван.

ЖК FEEL HOUSE розташований на бічній вулиці Стрийської, в локації з унікальною екосистемою та двома озерами для відпочинку, щоб майбутні мешканці могли займатися активним дозвіллям на свіжому повітрі. За планом у житловому комплексі будуть 1-, 2- та 3-кімнатні квартири площею від 27 до 78 м². Все буде виконано у скандинавському стилі з ексклюзивними дизайнерськими холами.

Це буде житло бізнес-класу з підземними паркінгами, низькоповерхова забудова з закритою забудовою, зі всією інфраструктурою для дітей та дорослих. Ми плануємо протягом 12 місяців звести повністю будинок, здати його в експлуатацію, - зазначив співзасновник компанії LEV Development Олександр Островський.

Детальніше ознайомитися із майбутнім проектом ви зможете на сайті компанії LEV Development.

 

Читайте також
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY
Ексклюзивний, сучасний та витончений житловий комплекс від компанії LEV Development поблизу парку Феофанія у Києві - це окреме місце в якому хочеться не лише жити, а й натхненно творити.
Loading...
Load next