У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото)

У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото)
Про ці випадки повідомила ДСНС у Дніпропетровській області.

З 31 грудня 2021 року на 1 січня 2022-го, у новорічну ніч, в Дніпропетровській області сталися дві пожежі, де під час ліквідації займання виявили тіла власників осель. Про це повідомили на сайті управління ДСНС в області.

Зазначається, що у Нікополі близько 4-ї ранку 1-го січня горіло в квартирі на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку. Вогонь знищив матрац в спальній кімнаті. Під час гасіння пожежі виявили тіло 46-річного господаря.

Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Також подібний інцидент стався близько 12-ї ночі у Петриківці Дніпровського району. Горіло в приватному будинку. Вогонь охопив кімнату та перекинувся на дах. Загальна площа займання становила понад 50 квадратних метрів. На пожежі виявили тіло власника оселі, 53-річного чоловіка.

Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Крім того, у Кривому Розі цієї ночі горіла квартира на восьмому поверсі дев’ятиповерхового будинку в Покровському районі. Подружжя пенсіонерів опинилися заблоковані в задимленій оселі. Чоловік та жінка вийшли на балкон, де чекали допомоги.  Обох їх госпіталізували до міської лікарні №2, з попереднім діагнозом — отруєння продуктами горіння.

Нагадаємо, раніше у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Хмельниччині внаслідок пожежі загинули два чоловіки На Хмельниччині внаслідок пожежі загинули два чоловіки
Надзвичайники припускають, що пожежа могла статися внаслідок необережності під час куріння в нетверезому стані.
У Києві загогрівся костел Святого Миколая: жертв та постраждалих немає (відео) У Києві загогрівся костел Святого Миколая: жертв та постраждалих немає (відео)
На місці події було задіяно 16 одиниць основної та спеціальної техніки та 80 людей особового складу.
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Loading...
Load next