У Києві пограбували та побили відомого журналіста Андрія Куликова (фото)

У Києві пограбували та побили відомого журналіста Андрія Куликова (фото)
Нападникам загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

Вчора, 10 січня, Києві невідомі побили і пограбували чоловіка. У нього відібрали гроші, банківську карту і мобільний телефон. 

Як повідомляє РБК-Україна, з посиланням на джерело в правоохоронних органах, постраждав відомий журналіст Андрій Куликов.

У поліції заявили, що до них звернувся киянин та повідомив, що на проспекті Перемоги його пограбували невідомі. Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група та співробітники карного розшуку. 

Ми з’ясували, що чоловіки під приводом «закурити» підійшли до  перехожого. Після відмови вони побили його, відібрали гаманець з грошима, мобільний телефон та банківську картку. Співробітники карного розшуку та бійці полку поліції особливого призначення № 1 протягом декількох годин встановили місцезнаходження двох грабіжників та виявили їх у одному з хостелів столиці, - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки начальника відділу № 1 Шевченківського управління поліції Олег Ромаскевич.

Затримані:

  • раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області;
  •  23-річний мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку. 
Фото: Нацполіція

Крім того, поліція перевіряє причетність ще двох осіб до нападу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "грабіж". 

Шевченківський районний суд столиці обрав фігурантам запобіжні заходи – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі, — додав правоохоронець.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Розбійний напад у Києві: жінка з пістолетом намагалася пограбувати банк (відео) Розбійний напад у Києві: жінка з пістолетом намагалася пограбувати банк (відео)
У Києві жінка увірвалася до приміщення банку, погрожувала зброєю та вимагала 15 тисяч гривень. На виході з будівлі її чекали співробітники поліції.
Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео) Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)
Дмитро Гордон пов’язав подію зі своєю професійною діяльністю.
Loading...
Load next