Хотіла відпочити: поліція розшукала дівчинку, яка пішла колядувати та зникла на 2 тижні

Хотіла відпочити: поліція розшукала дівчинку, яка пішла колядувати та зникла на 2 тижні
За час відсутності 14-річна дівчина не постраждала.

Поліція Закарпаття розшукала дівчинку, яка зникла після того, коли пішла колядувати 6 січня. Наразі з неповнолітньою та її батьками працюють ювенальні поліцейські. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Поліцію Закарпатської області.

Повідомлення про зникнення 14-річної  дівчини, мешканки Берегова, надійшло до поліції  13 січня. Схвильовані батьки дівчини розповіли, що їхня донька пішла колядувати і не повернулася.

Працівники поліції  відкрили кримінальне провадження та розпочали комплекс оперативно-розшукових  заходів щодо встановлення місцеперебування зниклої. На пошуки  дівчини одразу було орієнтовано всі наряди поліцейських, розіслано орієнтування у інші райони краю.

Як з‘ясували поліцейські, неповнолітня пішла з дому ввечері 6 січня. Пізніше з’ясувалось, що дівчина  відвідала своїх родичів в кількох містах Закарпаття. Знайшли дитину у Мукачеві. 

Неповнолітня пояснила свій вчинок бажанням відпочити на різдвяні свята. 

Наразі з розшукуваною та її батьками спілкуються працівники поліції. Життю та здоров'ю дівчини нічого не загрожує. Жодних протиправних дій до дівчинки скоєно не було. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото) На Закарпатті після сильних дощів затопило села та дороги (фото)
У Закарпатські області проливні дощі затопили сотні будинків та дороги. Зокрема, близько 400 дворів у Рахівському районі залишилися без транспортного сполучення.
Loading...
Load next