На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину

На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.

Тіло неповнолітньої знайшли 30 квітня біля села Бреусівка, Козельщинської територіальної громади. Місцеві мешканці села підозрюють, що неповнолітню дівчину спершу побила, а потім зґвалтували, однак у висновках експерта причина смерті дівчини зовсім інша - смерть наступила внаслідок отруєння алкоголем, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії.

Про це повідомляє пресслужба поліції Полтавської області.

"У свідоцтві про смерть дівчини судово-медичним експертом Кременчуцького бюро СМЕ зазначено, що вона померла внаслідок отруєння алкоголем, набряку головного мозку та токсичної енцефалопатії. Однак слідством також перевіряється версія щодо зґвалтування дівчини", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема за попередньою версією слідства, дівчина ввечері 29 квітня розважалась в компанії своїх друзі. Молодь вживала алкогольні напої однак, що сталося далі – наразі поліція не повідомляє. Зазначимо, що зараз всі особи, з якими спілкувалася померла того вечора, встановлені та надають пояснення щодо смерті 17-річної дівчини.

Проте, як повідомляє "Кременчуцька газета", місцеві мешканці не вірять у версію слідства з отруєнням алкоголем. За словами одного із місцевих мешканців, тіло дівчини було у синцях, ніби її били зі страшенною силою.

"Її били зі страшенною силою. А судмедексперт пише, що вона померла від алкогольного отруєння. Як же нам довіряти експерту і поліції?", - розповів місцевий мешканець.

Зазначимо, що за фактом смерті неповнолітньої дівчини слідчі Кременчуцького районного управління відкрили 2 кримінальні справи: за частиною 1 статті 115 – Умисне вбивство та за частиною 3 статті 152 – Зґвалтування неповнолітньої. Санкції зазначених статей передбачають покарання від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі тривають слідчі дії та призначено відповідні експертизи. 

Читайте також
"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) "Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. За попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Loading...
Load next