ДСНС допомогла спуститися з гори поляку, що потребував допомоги (відео)

ДСНС допомогла спуститися з гори поляку, що потребував допомоги (відео)
Госпіталізації чоловік не потребує.

Фото: ДСНС, колаж: ПравдаТУТ News.

Громадянина Польщі, який напередодні потребував допомоги на горі Піп Іван супроводили до смт Верховина. Госпіталізації чоловік не потребує і вже завтра, 19 січня, планує повертатися додому.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС.

 17 січня о 14:50 на службовий телефон начальника 4-ї спеціальної пошуково-рятувальної групи надійшов телефонний дзвінок від однієї з американських компаній, яка повідомила, що вони отримали повідомлення про те, що за визначеними координатами поблизу гори Піп Іван (орієнтовно 200 м від вершини) на території Закарпатської області травмувався іноземний турист, - нагадують в ДСНС.

Для надання допомоги постраждалому поблизу гори Піп Іван о 15:22 направили чергових рятувальників пошуково-рятувального поста Явірник.

Вже о 16:12 постраждалого знайшли, а о 16:19 рятувальники з чоловіком прибули до місця служби ПРВ Явірник на вершині гори Піп Іван.

Через ускладнені погодні умови громадянина Польщі з вершини гори спускали 18 січня.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото) Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)
Прикарпатським рятувальникам вдалось відшукати п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах. Зокрема з п'ятьох заблукалих четверо було неповнолітніми.
За день до літа: у Карпатах замело гору Піп Іван (фото) За день до літа: у Карпатах замело гору Піп Іван (фото)
У Карпатах у передостанній день весни, 30 травня, випав сніг. Зимові опади на гірських вершинах з'явилися через зниження температури там майже до нульового показника.
Під час сходження на Говерлу померла людина, двоє травмовані Під час сходження на Говерлу померла людина, двоє травмовані
Туристам із пораненням надають допомогу.
Loading...
Load next