Захищає Україну з Дубая: Тимошенко провела майже місяць в Об'єднаних Арабських Еміратах — ЗМІ

Захищає Україну з Дубая: Тимошенко провела майже місяць в Об'єднаних Арабських Еміратах — ЗМІ
Про це повідомило джерело "Української правди" в Державній прикордонній службі.

Голова фракції "Батьківщина" і народна депутатка Юлія Тимошенко провела майже місяць у Дубаї в Об’єднаних Арабських Еміратах. Про це інформує Українська правда.

Як повідомляє джерело УП у прикордонній службі, Тимошенко вилетіла з України до ОАЕ 27 грудня, а повернулась 23 січня, напередодні проведення погоджувальної ради в парламенті перед сесійним тижнем.

За даними співрозмовників УП, донька Тимошенко разом із родиною нещодавно переїхала до Дубаю. 

Фото: УП

Своєю чергою команда "Батьківщини" офіційно звертається до президента України з пропозицією відкинути всі політичні амбіції та створити уряд Національної єдності. Представники політсили готові надати покрокову програму, як вивести країну з кризи та захистити людей у соціально-економічних питаннях. Про це заявила голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час засідання погоджувальної ради депутатських фракцій і груп.

Ми вважаємо, що сьогодні розгортається досить жорстока кампанія по залякуванню й шантажу України для того, щоб загнати українське суспільство в глухий кут і змусити пристати на Мінські угоди й формулу Штайнмаєра, які зрештою призведуть до поступової втрати незалежності й суверенітету України. Тому нам треба за будь-яких обставин зміцнювати нашу боєздатність, наш потенціал захищати країну і робити це негайно! — закликала Юлія Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" запропонувала президенту створити уряд Національної єдності та невідкладно розпочати системні консультації з парламентом для того, щоб спільно розробити програму виходу з кризи.

Наша команда переконана, що настав час не просто подумати про Україну, а відкинути всі амбіції в сторону і створити уряд Національної єдності. Ми готові надати перші програми, як країну виводити з цього глухого кута, що робити з фінансово-економічним колапсом, що робити з беззахисністю країни та як захистити людей. Якщо президент негайно не розпочне консультації на цю тему, то країна з цієї кризи не вийде, — застерегла Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, раніше Данілов назвав точну кількість російських військових на Сході та інші тези з брифінгу РНБО.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Провокації з боку РФ": Україну 20 грудня відвідають президенти Польщі та Литви "Провокації з боку РФ": Україну 20 грудня відвідають президенти Польщі та Литви
2 грудня Зеленський, Дуда та Науседа провели переговори у форматі відеоконференції.
Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр
Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр написала у фейсбуці.
Брифінг українських посадовців щодо загострення на Донбасі Брифінг українських посадовців щодо загострення на Донбасі
В Офісі президента 18 лютого розпочався брифінг стосовно загострення на Донбасі за участі секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова та міністерки з питань реінтеграції Ірини Верещук.
Loading...
Load next