Точна кількість російських військових на Сході та інші тези з брифінгу РНБО (відео)

Точна кількість російських військових на Сході та інші тези з брифінгу РНБО (відео)
Данілов заявив, що зараз немає ніяких підстав для паніки.

Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу за підсумками засідання РНБО повідомив, точну кількість російських військових на Сході України й запевнив, що ситуація абсолютно контрольована, а паніка у суспільстві зараз є абсолютно безпідставною.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на брифінг.

Головні тези Данілова:

  • Ситуація є абсолютно контрольованою… Країна наша одна, ми її нікому віддавати не збираємось і перемога точно буде за нами.
  • Ми бачимо 109 тисяч військових і 10-11 тисяч так званого супроводу. Якщо це для наших партнерів велике збільшення, для нас це не новина.
  • Ми не бачимо жодних підстав для того, щоб були твердження про повномасштабний наступ на нашу країну. Це неможливо зробити навіть фізично.
  • Внутрішня дестабілізація для Росії — це питання номер один. Без внутрішньої дестабілізації росіянам тут робити нема чого. Вони "ставлять" на питання внутрішньої дестабілізації в Україні.
  • Загроз функціонуванню національній економіці немає, крім інформаційних, особливо дезінформаційного тиску. Інших факторів, які можуть завдати дестабілізації національної економіки на сьогодні немає.
  • Ми не бачимо активного виїзду з нашої країни на сьогоднішній день співробітників дипломатичних посольств.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО
Сьогодні Зеленський, виступаючи на колегії Служби безпеки України, згадав про санкції, застосовані за рішенням РНБО, та подякував СБУ "за важливу інформацію та пропозиції для засідань РНБО".
На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов
Секретар РНБО розповів, що збираються розвідки, військові, служби безпеки і ще певні структури для обговорення ситуації.
Loading...
Load next