Брифінг Зеленського та Макрона (онлайн)

Брифінг Зеленського та Макрона (онлайн)

Сьогодні в Києві відбулась зустріч президентів України та Франції Володимира Зеленського та Еммануеля Макрона після того, як напередодні Макрон зустрівся із Володимиром Путіним у Москві. Зараз Володимир Зеленський та Еммануель Макрон проводять зустріч із представниками ЗМІ.

Про це пише "ПравдаТУТ News"

Так, Володимир Зеленський розповів, що Україна та Франція продовжать взаємодію у питаннях деокупації територій нашої країни.

Зеленський зокрема відзначив, що у них із Макроном спільне бачення щодо безпекових загроз та актуальних викликів для України, для всієї Європи, для світу у цілому.

Вони вимагають єдності, нових превентивних підходів, європейського лідерства, – сказав глава держави.

Крім того, Президент України висловив сподівання на проведення саміту нормандського формату найближчим часом, додавши, що важливим кроком на шляху до саміту є активізація діалогу на рівні політичних радників.

Розраховуємо, що зустріч 26 січня і майбутні перемовини в Берліні наблизить нас до проведення саміту Норманді.

Нагадаємо, 7 лютого в Москві відбулися перемовини президента РФ Володимира Путіна та президента Франції Еммануеля Макрона.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Мені тут президент телефонує": Кулеба перевав свій брифінг через дзвінок Зеленського (відео) "Мені тут президент телефонує": Кулеба перевав свій брифінг через дзвінок Зеленського (відео)
Про причини дзвінка від президента України Дмитро Кулеба не розповів, однак зазначив, що "була пара робочих питань, які треба було обговорити" та продовжив тему розмови на якій зупинився перед дзвінком.
Loading...
Load next