У Львові та Києві затримали ймовірних диверсантів

У Львові та Києві затримали ймовірних диверсантів

У Львові немісцевий чоловік через вікно знімав військову частину. Його помітив співробітник однієї зі служб і викликав поліцейських. Виявилось, чоловіків було троє.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Патрульну поліцію України.

Патрульні вирахували квартиру, з якої здійснювалися підозрілі дії. Від сусідів з'ясували, що там проживає троє чоловіків. Їх змусили відчинити двері. Вони поводилися агресивно. У квартирі виявили наркотики рослинного походження та речовини з яких виготовляють вибухівку.

Особи встановлені. Це двоє 37-річних мешканців східних областей та 42-річний мешканець північної області.

Київ

У Києві ж інспектори отримали виклик від оперативного чергового про підозрілу особу. Заявник повідомив, що чоловік незаконно знімав на камеру бойову техніку та бомбосховища, також фотографував пересування бойової техніки. Інспектори затримали чоловіка аби перевірити інформацію.

Патрульним чоловік повідомив, що проживає в Україні. Але з розмови було очевидно, що він може бути засланцем від країни окупанта. Також затриманий повідомив, що входить до складу спілки журналістів України, маючи відповідні документи, які підтверджують цю інформацію.

Однак, перевіривши інформацію, патрульні виявили факт незаконного збору інформації та даних. Чоловіка доставили до управління поліції для подальшого розбору.

У поліції повідомляють, що схожих ситуацій сьогодні було декілька у різних куточках України. Також поліцейські подякували нашим громадянам за небайдужість та повідомлення до поліції, що є актуальним у цей час.

Усі поліцейські України стоять на охороні правопорядку і закликають громадян дотримуватися законів, не вестися на провокації, брати інформацію лише з перевірених джерел та вірити у наших захисників та Збройні сили України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео) Прикрили черговий "самвидав" COVID сертифікатів: підробляли тисячі свідоцтв про вакцинацію (відео)
За попередніми даними, "прибутки" учасників схеми становили сотні тисяч гривень.
Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео) Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео)
Правоохоронці під Києвом затримали трьох злочинців, які здійснювали жорстокі напади на будинки мешканців і на офісні приміщення, при цьому вимагали у людей гроші, зв‘язували та катували їх праскою.
Loading...
Load next