McDonald's закриває у Росії 850 ресторанів

McDonald's закриває у Росії 850 ресторанів

Корпорація McDonald's заявила про припинення роботи на території Росії. Загалом там розташовані аж 850 закладів McDonald's.

Як повідомляють ЗМІ, попри це компанія продовжить платити зарплату своїм 62 тисяч співробітників у Росії.

Президент та генеральний директор McDonald's Кріс Кемпкінські заявив, що закриття закладів на території Росії є правильним рішенням.

Наші цінності означають, що ми не можемо ігнорувати непотрібні людські страждання, що відбуваються в Україні, – підкреслив він.

Зауважимо, що через таке рішення McDonald's може зазнати великого фінансового удару. Раніше у звіті компанія повідомила, що її ресторани в Росії та Україні приносять 9% її річного доходу – приблизно 2 мільярди доларів.

Нагадаємо, раніше власник брендів KFC і Pizza Hut призупинив інвестиції у Росії та обіцяв допомогу Україні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії
Європейський союз знову продовжив економічні санкцій проти Росії через агресію у бік України. Обмеження діятимуть щонайменше до 31 липня 2022 року.
Економічні виклики України під час війни (відео) Економічні виклики України під час війни (відео)
Попри те, що перед українськими підприємствами постало багато викликів, влада пропонує кроки для їх вирішення, а народ готовий працювати не покладаючи рук.
Loading...
Load next