Дефолт росії стає питанням уже навіть не місяців, а тижнів, — Шмигаль (відео)

Дефолт росії стає питанням уже навіть не місяців, а тижнів, — Шмигаль (відео)
Прем'єр зазначив, що в ЄС розпочинають обговорення нафтового ембарго.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що ефективні санкції проти російської федерації допоможуть швидше зупинити війну в Україні.

Про це він розповів у відеозверненні, передає ПравдаТУТ News.

Зокрема він нагадав, що порти усіх країн ЄС зупинили обслуговування російських кораблів. Також країни Європейського Союзу нарешті починають обговорення нафтового ембарго та посилення санкцій проти «Сбєрбанку».

Ці рішення потрібні якомога швидше. Ці рішення допоможуть зупинити війну. Дефолт росії стає питанням уже навіть не місяців, а тижнів, - наголосив Шмигаль.

Прем'єр зазначив, що уряд на чолі з Президентом й надалі співпрацюють із партнерами, наголошуючи про важливість подальшого тиску на росію, який, за його словами, неодмінно продовжиться.

Нагадаємо, через вихід іноземних компаній з ринку росії, понад 200 тисяч москвичів залишаться безробітними.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ЄС буде змушений ввести ембарго на російську нафту та газ, — Президент Євроради ЄС буде змушений ввести ембарго на російську нафту та газ, — Президент Євроради
Цей крок, за його словами, необхідний для припинення війни в Україні.
"Пекін частково заплатить": радник Байдена заявив, що санкції США проти РФ в разі вторгнення до України торкнуться і Китаю "Пекін частково заплатить": радник Байдена заявив, що санкції США проти РФ в разі вторгнення до України торкнуться і Китаю
За словами американського президента Джо Байдена, Білий дім готує комплекс заходів, щоб не допустити нового вторгнення Росії в Україну.
Loading...
Load next