У Білорусі вводять обмеження щодо карт Visa, Mastercard і Maestro

У Білорусі вводять обмеження щодо карт Visa, Mastercard і Maestro

"Беларусбанк" вводить обмеження щодо карт Visa, Mastercard і Maestro. Про це повідомляє пресслужба банку. Повідомляє УНН.

Білоруси за кордоном зможуть отримати готівку або витратити лише до 400 рублів протягом доби. Обмеження розпочали діяти від 00:00 13 березня. Також зазначається, що це "тимчасово".

Компанія Visa Inc. 5 березня оголосила про призупинення своєї діяльності в РФ. Платіжна система Mastercard також пішла з російського ринку через те, що Росія пішла війною проти України.

Нагадаємо, що майбутнє, яке для них уже закінчилося у фотографіях 79 убитих війною дітей, — Зеленський звернувся до італійців. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Банкомати ПриватБанку та мобільнйи додаток Приват 24 не будуть працювати: дати та причина Банкомати ПриватБанку та мобільнйи додаток Приват 24 не будуть працювати: дати та причина
В ніч з 6 на 7 листопада 2021 року ПриватБанк оновить програмне забезпечення процесингового центру і відповідно банкомати цього банку та Приват 24 призупинить свою роботу.
Loading...
Load next