Міністр аграрної політики Лещенко подав у відставку: хто стане новим міністом

Міністр аграрної політики Лещенко подав у відставку: хто стане новим міністом
Причини відставки Лещенка поки не розголошують.

Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко подав у відставку. Він підтвердив, що вчора, 23 березня, написав заяву про складання повноважень в ексклюзивному коментарі AgroPolit.com, передає ПравдаТУТ News.

За даними видання, сьогодні під час засідання аграрного комітету відбудеться звітування Романа Лещенка. Окрім того, 24 березня можливий розгляд його відставки у парламенті.

Про причини відставки інформації поки немає.

Тимчасово обов'язки міністра АПК виконуватиме заступник Романа Лещенка Тарас Висоцький.

Проте уже стало відомо, що новим міністром аграрної політики та продовольства України стане олова комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики, народний депутат партії «Слуга народу» Микола Сольський.

Нагадаємо, Велика Британія запровадила санкції проти групи Вагнера, Альфа-Банку та низки впливових осіб рф.

Віра Коновал - pravdautnews.com

Читайте також
Знову на ті ж граблі: дружина Сергія Лещенка вдруге за цей рік буде виступати у столиці країни-агресора Москві Знову на ті ж граблі: дружина Сергія Лещенка вдруге за цей рік буде виступати у столиці країни-агресора Москві
У суботу, 18 грудня, вона виступить у московському артцентрі Mutabor, який пов’язують із бізнесменом, що влаштовував вечірку на честь Путіна.
Янукович програв апеляцію й досі знаходиться під заочним арештом
Київський апеляційний суд розглянув скаргу на заочний арешт Януковича у справі про захоплення влади. Однак, скаргу його адвокатів, як і два інші клопотання було відхилено.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next