75 тонн гуманітарної допомоги надійшло до Міжнародного штабу на Львівщині

75 тонн гуманітарної допомоги надійшло до Міжнародного штабу на Львівщині
Продукти харчування, медикаменти, амуніція та пікапи – 75 тонн гуманітарної допомоги надійшло до Міжнародного штабу 

Продукти харчування, медикаменти, амуніція та пікапи – 75 тонн гуманітарної допомоги надійшло до Міжнародного штабу. Збирали вантаж у Хорватії, Польщі, Німеччині, Бельгії, Люксембурзі та Канаді. Найближчим часом вантажівки доправлять до наших військових, які запекло борються за незалежність України.   

Багато наших підрозділів уже отримали таку необхідну захисну амуніцію, яка допомагає зберегти життя людей. Прикордонники першими зустріли ворога. Прикордонники зараз разом із Збройними Силами знаходяться також на лінії, на найгарячіших точках, на лінії вогню, — розповідає Ілона Мельникова, представниця Державної прикордонної служби України. 

Завдання наше як для адміністрації – скоординувати діяльність добровольців, волонтерів, міжнародних організацій, усіх тих, хто готовий надавати допомогу українцям під час війни, — зазначає Максим Козицький, начальник Львівської обласної військової адміністрації. 

Загалом ж від початку повномасштабної війни до штабу, який об’єднав представників бізнесу, влади та громадськості з понад 80 країн світу, надійшло більш як 400 вантажівок, а це 500 тонн гуманітарної допомоги.  

Зараз Україна за 30 років незалежності об’єднана як ніколи. Нас точно не перемогти. Кожне село, кожен регіон сьогодні. Львів за Харків, Харків за Львів. Всі бізнеси, всі народні депутати. Не існує зараз політичних партій. Міжнародний штаб допомоги українцям об'єднує абсолютно всіх, хто це може зробити, — каже Марія Мезенцева, народна депутатка України.

За свою землю зараз стоять усі: воїни, всі жінки, всі діти, всі люди літнього віку. Весь світ на нас зараз дивиться як на єдину націю, єдину абсолютно у всьому. В нас немає ні мовних питань, ніяких інших питань, які нас розділяють. Єдине питання, яке нас об’єднує – це перемога. І вона буде!, - підсумовує Аліна Скоморохова, координаторка Міжнародного штабу допомоги українцям. 

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.
Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео) Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео)
Львів напрацював план заходів і активно співпрацює з територіальною обороною, на випадок надзвичайної ситуації.  
До Винниківського госпіталю прибула партія гуманітарного вантажу з медичним обладнанням (відео) До Винниківського госпіталю прибула партія гуманітарного вантажу з медичним обладнанням (відео)
До того ж уже відправили вантаж зі США, який прибуде до Львова найближчим часом.
Loading...
Load next