Якщо обмін Медвечука буде, то із залученням третьої сторони, — Данілов (відео)

Якщо обмін Медвечука буде, то із залученням третьої сторони, — Данілов (відео)
Поки що остаточного рішення про обмін Медведчука немає, зокрема через відмовчування з російської сторони.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов допустив можливість обміну нардепа Віктора Медведчука, проте із залученням третьої сторони.

Про це Данілов заявив в ефірі загальнонаціонального телемарафону, його цитує "Еспресо".

Не вважайте нас такими людьми, які дозволять і кума отримати (путіну. - Ред.), і Маріуполь знищити. Довіри немає. Якщо це відбуватиметься, це відбуватиметься, можливо, із залученням третьої сторони, - зазначив секретар РНБО.

Данілов нагадав, що росіяни здебільшого не виконують своїх зобов'язань, тому москві вже ніхто не довіряє.

Якщо це відбуватиметься (обмін. - Ред.), то це буде ретельно відпрацьовано. Але потрібно дочекатися, чи потрібен Медведчук путіну і росії. Відповіді на це питання ми поки не отримали, - сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, сьогодні Медведчук звернувся з проханням обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов
Секретар РНБО розповів, що збираються розвідки, військові, служби безпеки і ще певні структури для обговорення ситуації.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
"Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією "Це наша земля, ми своє нікому не віддамо", — Данілов про вирішення гібридної війни з Росією
Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.
Loading...
Load next