"Там дуже багато бажаючих стати путіним": Данілов заявив, що росію після розпаду потрібно буде відразу роззброїти

"Там дуже багато бажаючих стати путіним": Данілов заявив, що росію після розпаду потрібно буде відразу роззброїти

Після відходу від влади путіна і розвалу росії необхідно позбавити цю територію зброї, в тому числі і ядерної. Інакше збережеться небезпека для всього світу.

Про це він заявив в інтерв'ю "24 каналу".

Як зазначив Данілов, путіна прибере саме життя.

Це буде 100%. Я вже говорив не раз, що це буде при нашій пам'яті. Також і росія розвалиться при нашій пам'яті, - сказав він.

Данілов впевнений, що росія не зможе зберегтися, "тому що це штучне утворення".

Це станеться. Ми б дуже хотіли, щоб це сталося "вчора", але ще потрібно трохи почекати, - додав він.

За його словами, з росії повинні прибрати зброю, в тому числі ядерну, оскільки дуже небезпечно залишати країну з ядерним озброєнням, яка може вести себе так, як вона вважає за потрібне, нехтуючи законами, ООН і всіма правилами і нормами, які сьогодні є.

Це дуже-дуже небезпечно. Якщо хтось вважає, що там не з'явиться інший путін, то, повірте, я вже говорив, їх там дуже багато бажаючих стати путіним, - сказав секретар РНБО.

Данілов нагадав, що є країни, які ніколи в житті ні на кого не нападали, а є держави, які постійно живуть в нападі на інші країни.

росія одна з тих, хто перебуває в постійному нападі на інші держави. Постійно пхають ніс і роблять замах на чужі території, - додав він.

За його словами, міністри понад 40 країн світу проведуть чергову зустріч щодо військової підтримки України у форматі "Рамштайн". Вона відбудеться 15 червня.

Те, що стосується зустрічі міністрів, то можу підтвердити, що 15 червня готують наступне засідання. Це говорить про те, що наші партнери будуть працювати над цим питанням, - сказав Данілов.

Своєю чергою він наголосив, для України важливий час.

Нам це треба на "вчора". Це важлива річ. Усе, що вони роблять сьогодні, треба було робити раніше. Проте якщо вони це зроблять "завтра", то ми так само будемо вдячні, - додав Данілов.

Нагадаємо, раніше Данілов повідомив, скільки часу в Україні триватиме війна.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов
Секретар РНБО розповів, що збираються розвідки, військові, служби безпеки і ще певні структури для обговорення ситуації.
Loading...
Load next