РФ розпадеться на частини як штучне утворення, і це буде за нашого життя, — Данілов

РФ розпадеться на частини як штучне утворення, і це буде за нашого життя, — Данілов

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов прогнозує розпад російської федерації. 

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

Річ у тому, що в росії почнуть відбуватися процеси. Я неодноразово говорив, що результатом цієї ситуації буде розпад російської федерації. Вона розпадеться на частини як штучне утворення, і це буде за нашого життя, – переконаний він.

Також Данілов наголосив, що надалі ще будуть битви з росією та все залежить від наших військових і рівня підтримки від партнерів.

Своєю чергою росія перестала приховувати свої імперські амбіції, оголосивши про плани захопити схід і південь України. Ця заява розкрила справжню мету війни, розв'язану москвою.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Вони (росіяни - ред.) перестали це приховувати, - йдеться в Twitter відомства.

У Міноборони додали, що сьогодні командування російських "мародерів, ґвалтівників і вбивць" визнало, що метою "другої фази" війни є не перемога над міфічними нацистами, а просто окупація сходу і півдня України.

Імперіалізм як він є, - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, сьогодні в росії назвали цілі другого етапу так званої "спеціальної операції" - окупація Донбасу і півдня України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов На сьогодні прямого підготовчого процесу до агресивних дій, що щось серйозне відбудеться завтра — немає, — Данілов
Секретар РНБО розповів, що збираються розвідки, військові, служби безпеки і ще певні структури для обговорення ситуації.
Loading...
Load next