Українці можуть дивитися Євробачення у застосунку "Дія"

Українці можуть дивитися Євробачення у застосунку "Дія"
Суспільний телеканал "UA: КУЛЬТУРА" є в розділі "Дія.TV".

Цьогоріч пісенний конкурс Євробачення можна дивитися в застосунку "Дія". Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram-каналі.

Цьогоріч будемо дивитися Євробачення в "Дії" та вболівати за Україну. Ми додали суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА в розділі "Дія.TV", - написав він.

Федоров нагадав, що сьогодні відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу, трансляція розпочнеться о 22:00. Другий півфінал проведуть 12 травня, а фінал — 14 травня.

Україну на пісенному конкурсі "Євробачення - 2022" представить гурт Kalush Orchestra з композицією "Stefania". Сьогодні, 10 травня, він виступить під 6 номером.

Нагадаємо, що заговорили українською: внаслідок потужної хакерської атаки на росії "помер" Rutube.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
"Я не забираю вашу рідну мову": Єфросиніна різко відповіла на питання, чому веде Instagram російською "Я не забираю вашу рідну мову": Єфросиніна різко відповіла на питання, чому веде Instagram російською
Маша Єфросиніна народилася в Керчі, і після закінчення школи переїхала навчатися до Києва до Національного університету імені Тараса Шевченка.
Через хакерські атаки: Україна проведе перші масштабні кібернавчання Через хакерські атаки: Україна проведе перші масштабні кібернавчання
Напередодні українські банківські сервіси та державні сайти зазнали чергової кібератаки, Служба безпеки України знайшла слід іноземних спецслужб.
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Loading...
Load next