Роулінг виклала для безкоштовного доступу книжки про Гаррі Поттера українською мовою

Роулінг виклала для безкоштовного доступу книжки про Гаррі Поттера українською мовою

Британська письменниця Джоан Роулінг виклала книжки про Гаррі Поттера у перекладі українською мовою у безкоштовному доступі на своєму сайті Pottermore Publishing. Повідомляє НВ.

Коли почалося вторгнення в Україну, наша команда була шокована тим, який вплив це має на безліч людей. Нам, як і всім іншим, хотілося надати хоча б якусь допомогу. Тому ми намагаємося надати безкоштовний доступ до електронних книг про Гаррі Поттера всім, хто постраждав від війни, - йдеться у повідомленні.

На сайті Pottermore Publishing тепер доступні три перші книжки про пригоди Гаррі Поттера для безкоштовного читання у перекладі українською мовою, що вийшли у видавництві А-ба-ба-га-ла-ма-га. Інші книжки обіцяють викласти згодом.

Ми сподіваємося, що доступність цих книг допоможе привнести трохи світла у життя людей, які зараз переживають найтемніші часи, - заявила команда сайту.

Нагадаємо, що у Дії стартує опитування про обіг вогнепальної зброї в Україні (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
80 тис. примірників: у країнах ЄС для дітей друкують книжки українською мовою 80 тис. примірників: у країнах ЄС для дітей друкують книжки українською мовою
Друк книжок для дітей, які із батьками були змушені переїхати до Європи внаслідок війни, відбувається в межах проєкту "Книжки без кордонів".
Без плагіату та дискримінації: Рада ухвалила законопроєкт про якість навчальної літератури Без плагіату та дискримінації: Рада ухвалила законопроєкт про якість навчальної літератури
Законопроєктом передбачено, що у навчальному процесі не буде підручників, які містять академічний плагіат, фабрикацію або фальсифікацію.
Loading...
Load next