"Поки там не залишиться нічого": у Microsoft заявили, що скорочуватимуть бізнес у рф

"Поки там не залишиться нічого": у Microsoft заявили, що скорочуватимуть бізнес у рф

Американська корпорація Microsoft планує скорочувати свій російський бізнес, поки від нього нічого не залишиться. Про це в інтерв'ю Washington Post заявив президент компанії Бред Сміт.

Коли справа доходить до росії, ми здебільшого бачимо наш бізнес дедалі вужчим, поки, зрештою, там не залишиться нічого, – сказав він.
 

Сміт пояснив, що компанія хоче допомогти своїм співробітникам і думає над тим, як забезпечити їм підтримку.

У березні Microsoft оголосила про припинення продажів своїх товарів та надання послуг на території росії. Тоді ж Сміт повідомив, що компанія допомагає фахівцям із кібербезпеки в Україні захищатися від російських кібератак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що провідні криптовалютні біржі заблокували акаунти росіян, які обходили санкції.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України
У Міністерстві оборони США вважають, що наразі ще рано вважати, що Росія повністю відведе свої війська від українсько-російських кордонів, а також передчасно судити про щирість російських намірів, поки не були продемонстровані реальні кроки.
Loading...
Load next