"Хлопок чи бавовна": у Брянській області перед вантажним поїздом спрацював вибуховий пристрій (відео)

"Хлопок чи бавовна": у Брянській області перед вантажним поїздом спрацював вибуховий пристрій (відео)

У Брянській області перед вантажним поїздом спрацював вибуховий пристрій. Повідомляє Telegram-канал “BAZA”.

Повідомляється, що вибух стався вранці на перегоні Робчик — Піщанки за вісімдесят кілометрів від кордону. Пристрій спрацював прямо перед вантажним поїздом, що йшов із Гомеля до Брянська.

Вибух пошкодив шибки в кабіні машиніста, проте ніхто в результаті не постраждав. Після інциденту поїзд направили на техогляд до міста Унеча під Брянськом.

Нагадаємо, що затримала коригувальників ракетних ударів по Бахмуту і Краматорську та повідомила про підозру пропагандисту «россии 24»: СБУ продовжує ефективно працювати (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі п'яні бойовики на УАЗі підірвались на власній протитанковій міні На Донбасі п'яні бойовики на УАЗі підірвались на власній протитанковій міні
На тимчасово окупованій російськими найманцями території Донецької області УАЗ, в якому перебувало декілька російських бойовиків, наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху авто було знищено, кількість загиблих окупантів встановлюється.
У Ніжині на меблевій фабриці вибухнув котел: пожежники боряться з вогнем (фото) У Ніжині на меблевій фабриці вибухнув котел: пожежники боряться з вогнем (фото)
Попередньо жертв та постраждалих немає.
Loading...
Load next