Прокуратура Німеччини розслідує витік секретної інформації про злочини у Бучі

Прокуратура Німеччини розслідує витік секретної інформації про злочини у Бучі

Прокуратура Німеччини веде розслідування про витік ймовірної секретної інформації про масові вбивства в Бучі, яку було озвучено на закритому брифінгу Федеральної розвідслужби. Про це повідомляє Bild.

Федеральна розвідувальна служба Німеччини БНД на початку квітня провела закритий брифінг для депутатів Бундестагу та вищих державних службовців ФРН про злочини росіян у Бучі. Передбачалося, що частина викладеної інформації мала залишатися суворо конфіденційною, проте завдяки неназваним депутатам вона з'явилася в медіа.

У зв'язку з цим прокуратура Німеччини розпочала розслідування за підозрою про державну зраду.

Голова оборонного комітету Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Циммерманн заявила, що "депутати повинні усвідомлювати, що видача секретів – це не рядове правопорушення і воно може призвести до вкрай серйозних наслідків".

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Австралії відвідав Бучу, Гостомель та Ірпінь.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України
Від 15 до 25 тисяч військових зосередила Російська Федерація на окупованій території у Криму й поблизу східних українських кордонів.
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Loading...
Load next