Прем'єр-міністр Австралії відвідав Бучу, Гостомель та Ірпінь (фото)

Прем'єр-міністр Австралії відвідав Бучу, Гостомель та Ірпінь (фото)

Прем'єр-міністр Австралії Ентоні Албаніз відвідав зруйновані російськими окупантами Бучу, Гостомель та Ірпінь у Київській області. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Київщину відвідав прем‘єр-міністр Австралії Ентоні Албаніз. Делегація побувала в Бучі, Гостомелі та Ірпені. Це перша поїздка Ентоні Албаніза до України. Він був вражений від побаченого: зруйновані цивільні будинки, сліди від мін, знищений аеропорт "Антонова". Вдячний делегації за особистий приїзд на Київщину. Війна в Україні, у центрі Європи, повинна залишатися у світовому порядку денному, – написав Кулеба.

Нагадаємо, що глава МЗС Латвії потролив Захарову через український борщ. Як відомо, з 1 липня культуру приготування українського борщу внесли до переліку об’єктів нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні запропонували визнати військові злочини рф геноцидом української нації В Україні запропонували визнати військові злочини рф геноцидом української нації
Російські окупаційні війська незаконно вторглися на територію суверенної держави Україна і почали бомбити мирне населення в різних регіонах країни 24 лютого о 04:40 ранку.
Найближчі дні, тижні та місяці будуть важкими для народу України, – Байден Найближчі дні, тижні та місяці будуть важкими для народу України, – Байден
Росія 24 лютого цинічно напала на Україну, що сполохнуло увесь світ. Президент США Джо Байден запевнив, що найближчі дні, тижні та місяці будуть важкими для українців.
Loading...
Load next