"Якщо ви читаєте це повідомлення, то, на жаль, сталося найгірше": від раку померла відома українська блогерка

"Якщо ви читаєте це повідомлення, то, на жаль, сталося найгірше": від раку померла відома українська блогерка

Відома українська блогерка Віра Бочкур померла від раку. Відомо, що жінка боролася з онкологією разом зі своїм сином. Повідомили у блозі Віри.

Її чотирирічний син 10 місяців боровся з онкологією, і йому таки вдалося перемогти хворобу. Лікарі діагностували у малюка рак, коли йому було всього 5 місяців. Фахівці говорили, що малюкові може знадобитися пересадка печінки, тому Віра вирішила стати донором для свого єдиного сина. 

Коли вона проходила обстеження, то дізналася, що й у неї є ця страшна хвороба - рак товстого кишечника з метастазами в печінку. Чотири роки вона боролася з недугою, але врятувати їй життя, на жаль, не вдалося.

Після трагічної події в блозі Віри з'явився лист, який вона заздалегідь написала для своїх підписників. Ось тільки хто його опублікував після її смерті - невідомо.

Якщо ви читаєте це повідомлення, то, на жаль, сталося найгірше... Я завжди думала, що так багато скажу в останньому посту, але коли я почала розуміти, що це може статися скоро, всі слова немов вилетіли... Я хочу, щоб ви запам'ятали мене завжди усміхненою, щасливою, сильною і красивою, як на цьому фото. Я хочу, щоб ви жили тут і зараз, цінували життя, берегли один одного, любили Бога всім серцем, не забували говорити "спасибі" і ніколи не здавалися! Обіймаю вас серцем і хочу сказати вам спасибі, завдяки вам, я прожила найкрутіші 4 роки життя, хоча спочатку так багато мені не давали! Я вірю, що мій блог був для вас корисним. Я вже на небі, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що "Окупанти знищили квартиру в Маріуполі й вбили колег", - Стас Боклан про війну. Народний артист України поділився спогадами про портове місто, яке зараз перебуває в окупації.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Скандальна блогерка Стужук після смерті чоловіка знову виходить заміж Скандальна блогерка Стужук після смерті чоловіка знову виходить заміж
Сім'ю Софії Стужук почали активно говорити восени 2020 року.
Loading...
Load next