Окупанти знищили квартиру в Маріуполі й вбили колег, - Стас Боклан про війну

Окупанти знищили квартиру в Маріуполі й вбили колег, - Стас Боклан про війну
Народний артист України поділився спогадами про портове місто, яке зараз перебуває в окупації.

Відомий український актор, який зіграв головні ролі в серіалах "Слуга народу" і "Папік", розповів, що окупанти знищили квартиру, в якій він колись жив у Маріуполі. Стас Боклан згадав, що саме в Драмтеатрі, який по-звірячому зруйнували загарбники, він свого часу починав кар'єру актора. Про це Стас Боклан розповів в інтерв'ю YouTube-проєкту "ЗооПатруль".

Немає мого першого театру, де я працював. Немає квартири, де я жив там. І немає багатьох людей, з якими я працював. Я ніколи не думав, що в мені може бути стільки ненависті, тому що це страшно уявити, - сказав Боклан. 

Він також згадав, що 23 лютого цього року вони з дружиною повернулися додому після зйомок нової "Ліги сміху". Планувалося, що на наступний день вони поїдуть в гості до мами, щоб їй допомогти. 

Нагадаємо, що "Закрий на х*й свою передачу": Мірзоян емоційно закликав Єфросиніну та Полякову закінчити свій проєкт (відео). Співак переконаний, що на українську мову всі медійні персони мали перейти не після 24 лютого, а бодай після окупації Криму та війни на Донбасі у 2014 році.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next