Українські винищувачі вразили ракетами HARM позицій ворожого ППО

Українські винищувачі вразили ракетами HARM позицій ворожого ППО

Авіація українських Повітряних сил за минулу добу завдала 15 групових авіаударів, а зенітні ракетні війська знищили 5 повітряних цілей. Про це повідомили у ПС ЗСУ у Telegram.

Протягом доби 21 вересня авіація Повітряних сил завдала потужного вогневого ураження по ворожих позиціях. Винищувачі продовжують утилізацію російського ППО за допомогою адаптованих до українських літаків американських протирадіолокаційних ракет AGM-88 HARM та прикривають з повітря ударні групи штурмової і бомбардувальної авіації, - зазначили у ПС ЗСУ.

За даними ПС ЗСУ, здійснено понад 15 групових авіаударів по рашистах на різних напрямках.

У результаті авіаударів знищено ворожий взводний опорний пункт, мінометну батарею, до 15 одиниць бойової броньованої техніки, десятки окупантів. Протирадіолокаційними ракетами HARM уражено близько 10-ти позицій ППО противника, - йдеться у повідомленні.

За добу 21 вересня зенітними ракетними підрозділами ПС ЗСУ, як повідомляється, також знищено чотири безпілотники оперативно-тактичного рівня та одну крилату ракету "Іскандер-К" російських окупаційних військ.

Нагадаємо, що російсько - українська війна: на Луганщині окупанти насильно вивезли жителів двох населених пунктів (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next