Бабине літо у Львові: коли очікувати? (відео)

Бабине літо у Львові: коли очікувати? (відео)
Теплі дні та сонячна погода прийдуть на заміну рясним опадам уже 5-6 жовтня.

Циклонічна депресія, що триватиме до середини наступного тижня. Синоптики дали прогнози на найближчий час і назвали дату настання такого очікуваного для львів’ян бабиного літа. Дощі день за днем, з подекуди сонячною погодою вже втомили жителів міста Лева. Фахівці пояснюють таку кількість опадів формуванням циклону над Північною Атлантикою.

З 5-6 числа більш-менш спокійно. Ясне сонечко нам з бабиним літом довгоочікуваним, - Олена Смалюх, начальниця відділу метеопрогнозів Львівського гідрометцентру.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео) Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео)
Серед основних симптомів: біль у горлі, нежить, ломота у тілі. Та схожі прояви притаманні і новому штаму Омікрону.
Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео) Олімпійська родина: у Львові обрали найкращих спортсменів області (відео)
Найкращих спортсменів області обирали серед тих, хто впродовж цього та минулого років представляли Україну на міжнародній арені, виборовши першість на різноманітних змаганнях.
Loading...
Load next