Словаччина передала Україні гаубиці Zuzana 2

Словаччина передала Україні гаубиці Zuzana 2

Словаччина передала Україні ще дві самохідні артилерійські установки Zuzana-2. Про це у Twitter повідомив міністр оборони Словаччини Ярослав Надь.

До його 70-річчя ми передали агресору путіну ще один подарунок. Ще дві нові гаубиці Zuzana 2 уже в Україні, – написав Надь.

 Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
В Україні успішно випробували новий реактивний снаряд "Тайфун-1" (відео) В Україні успішно випробували новий реактивний снаряд "Тайфун-1" (відео)
В Україні відбулися успішні випробування нового реактивного снаряду калібру 122 мм "Тайфун-1".
В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео) В Україні випробували ударний турецький безпілотник Bayraktar TB2 (відео)
Безпілотник може вражати надводні і наземні цілі. Під час випробувань перевіряли роботу корисного навантаження та станцій управління.
Loading...
Load next