Вибух на Кримському мосту: ФСБ затримала 8 людей і назвало організатором ГУР та Буданова

Вибух на Кримському мосту: ФСБ затримала 8 людей і назвало організатором ГУР та Буданова

фсб росії відзвітувала про розслідування вибуху на Кримському мосту, за їхніми даними всього затримано 8 людей, а організатором, вважають росіяни, було Головне управління розвідки та його керівник Кирило Буданов. Повідомило російське пропагандистське інформагентство "РИА "Новости".

У межах кримінальної справи про вибух на Кримському мосту затримано п'ятьох громадян росії, трьох громадян України та Вірменії, які брали участь у підготовці злочину.

Повідомляється, що фсб спільно з ск рф дійшли висновку, що "організатором" вибуху на Кримському мосту було Головне управління розвідки МО України, його керівник Кирило Буданов, співробітники та агентура.

За версією російських спецслужб, вибуховий пристрій закамуфлювали в рулони з поліетиленовою плівкою на 22 палетах загальною вагою понад 22 т і на початку серпня відправили з порту Одеси в болгарський Русе. До переправлення вантажу начебто були залучені громадяни України, Грузії та один громадянин Вірменії.

В фсб кажуть, що до організації переправлення вантажу з Болгарії до порту Поті (Грузія), а потім до Вірменії залучили громадян України Михайла Володимировича Цюркала (1975 року народження), Дениса Олеговича Ковача (1979) і Романа Івановича Соломка (1971), громадян Грузії Сандро Іносарідзе та брокера на ім'я Леван і громадянина Вірменії Артура Терчаняна (1985).

Також російські спецслужби називають ще одного громадянина України, Володимира Злоба, начебто задіяного у підготовці до вибуху.

Російський пропагандист Володимир Соловйов у своєму Telegram-каналі вже назвав Кирила Буданова "ціллю №1".

Нагадаємо, що горить кримський міст: що сталось (фото, відео). Момент вибуху зафіксували камери спостереження.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Заочний арешт спікеру рашизму: Соловйова за ґрати (відео) Заочний арешт спікеру рашизму: Соловйова за ґрати (відео)
Личаківський райсуд Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах ГСУ ДБР та обрав запобіжний захід Владіміру Соловйову – тримання під вартою.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Окупанти перекинули до Енергодару бойовиків росгвардії та ФСБшників Окупанти перекинули до Енергодару бойовиків росгвардії та ФСБшників
Російські загарбники повним ходом займаються окупацією тимчасово зайнятих ними міст.
Loading...
Load next