СБУ нагадує: знімати та поширювати відео ворожих «прильотів» суворо заборонено

СБУ нагадує: знімати та поширювати відео ворожих «прильотів» суворо заборонено
СБУ нагадує чому НЕ можна знімати та поширювати відео ворожих «прильотів».

Львів’янин оприлюднив відео моменту влучання російської ракети по одному з об’єктів у місті 10-го жовтня. І як наслідок – спілкування зі співробітниками СБУ.

Відеоматеріал пропагандистські медіа використали його для проведення спеціальних інформаційно-психологічних операцій проти України та коригування подальших ракетних ударів по місту Львову. Я усвідомлюю хибність дій, адже не мав наміру нашкодити Україні. Закликаю усіх не повторювати моєї помилки – не викладати відео з наслідками ракетних ударів.

Нагадуємо, правоохоронці активно відпрацьовують кожен випадок поширення таких матеріалів в інтернеті. Вживають усіх необхідних пошуково-процесуальних дій зі встановлення та притягнення фігурантів до відповідальності.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Черговий масований російський ракетний обстріл: скандал довкола ракети типу Х-22 (відео) Черговий масований російський ракетний обстріл: скандал довкола ракети типу Х-22 (відео)
Крилаті ракети цього типу неможливо збити тими засобами протиповітряної оборони, які Україна має на озброєнні.
Loading...
Load next