Львівські лікарі дали змогу 18-річній дівчині повноцінно ходити (відео)

Львівські лікарі дали змогу 18-річній дівчині повноцінно ходити (відео)
Ще в дитинстві у пацієнтки діагностували вкорочення правої нижньої кінцівки на 4 см. З часом з’явилися болі в спині, що й побудило її на хірургічне втручання.

Львівські лікарі дали змогу 18-річній дівчині повноцінно ходити. Ще в дитинстві у пацієнтки діагностували вкорочення правої нижньої кінцівки на 4 сантиметри. Відтак дівчинка не могла ні займатися спортом, ні комфортно пересуватися. Вона мала носити спеціальний компенсатор, що передбачало відповідне взуття, але з часом з’явилися болі в спині і це побудило її на хірургічне втручання. Процедура передбачала встановлення в кістку спеціального апарату, який розтягуватиме ногу. В цей час на місці втручання нарощуватиметься тканина, яка згодом виконуватиме функції здорової кістки.

Якихось зауважень щодо кінцівки в післяопераційному періоді зараз немає,набряку м’яких тканин немає. Запальних процесів біля стержнів теж немає. Дівчинка активна, вона сідає, опускає ноги з ліжка, готуємо її для вертикалізації. Маємо провести ще деякі обстеження й тести, щоб мати точку в подальшому проведенні усіх наших процедур, а загалом прогноз дуже хороший, - розповів Назар Гнатейко, лікар ортопед-траматолог лікарні святого Луки 1-го ТМО Львова.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
У Львові відбувся парад собак, які брали участь в АТО та ООС (відео) У Львові відбувся парад собак, які брали участь в АТО та ООС (відео)
Чотирилапі побратими військових ветеранів, поліціянтів та прикордонників продемонстрували свої вміння у пошуку наркотиків і вибухівки, а також навички затримання злочинців.
Loading...
Load next