У Львові стартує STEAM-табір для дітей (відео)

У Львові стартує STEAM-табір для дітей (відео)


У Львові розпочав свою роботу STEAM-табір від  Lviv Open Lab. Для дітей тут організовані майстер-класи, лекції наукового характеру та практичні заняття. Як кажуть організатори, для школярів це буде не лише цінний досвід, але й допоможе відволіктися від жахливих часів, які зараз переживає Україна.
 

В мене є в планах обрати професію  в наукових сферах. І я очікую, напевно, отримати багато цікавих знань і також я дуже хочу почути щось нове про науку і мені дуже подобається сама ідея про те, що буде якась практика, що ми це будемо бачити на практиці, — розповідає школярка Анастасія Терлецька.
 

Щоб покращити свої знання в науці, в ІТ-технологіях, щось дізнатися нове. В Києві з наукою самою не було, ще не ходив, — зазначає школяр Валентин Самойленко.
 

Тут вчитимуться як діти зі Львова, так і переселенці з міст, де зараз тривають активні бойові дії. Працюватиме табір до кінця року, однак щомісяця 2 тижні виділятимуть для а*-ктивностей. Школярам розкажуть більше про ІТ-технології, роботу з 3-д моделювання, а т*-акож знайомитимуть з темою гендерної рівності та лідерства.
 

Також буде заняття з хімії це буде свій власний експеримент, який діти зможуть відтворити. І потім зрозуміти як це практична хімія. Також буде майстер-клас з біотехнологій. Це і про дріжджі, виділення ДНК. Його теж проведе спеціалістка в даній сфері і розповість про те, що таке взагалі біотехнології і для чого взагалі це все робити, — зауважує речниця молодіжного постору Lviv Open Lab Дарина Кухар.

Табір для дітей організували за співпраці з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні.

Наші партнери зацікавлені в тому, щоби зараз в умовах війни далі відновлювати освіту і продовжувати вчити й навчати молоде покоління, яка є активна та ініціативна. Й відповідно наш інтерес, як популяризації науки та технології у Львові й Україні, то він і зійшовся з інтересами наших партнерів, — пояснює проєктна менеджерка молодіжного простору Lviv Open Lab Анастасія Мартинюк.

Цього місяця планується провести 6 занять для 20 дітей. Хоча заявку на участь у цьому освітньому процесі подали майже 100 дітей. Але ті хто не потрапив у групу цього разу, зможуть це виправити вже наступного місяця.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історії біженців, що шукають порятунок (відео) Історії біженців, що шукають порятунок (відео)
За 7 днів російсько-української війни Львівщина прийняла більш ніж 40 тисяч переселенців та понад 100 тисяч біженців виїхало до Польщі.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
Loading...
Load next