У Львові та області скоротили тривалість комендантської години (відео)

У Львові та області скоротили тривалість комендантської години (відео)
З 19-го жовтня, комендантська година у Львові та області триває з 00:00 до 05:00.

Тривалість комендантської години скоротили у Львові та області. Відсьогодні, 19 жовтня, комендантська година на Львівщині триває з 00:00 до 05:00. Відтак у цей час заборонено перебувати на вулиці без спеціальних перепусток та документів, які посвідчують особу. Про це заявив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Нагадаю, раніше комендантська година Львівщині діяла з 23:00 до 05:00.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни Львівська міськрада виділила 75 млн грн на проєкти, які оберуть львів'яни
Львівська міськрада виділила 75 млн грн, що дозволить реалізувати орієнтовно 8 великих та 100 малих проєктів упродовж наступного року
У Білорусі розпочалася раптова перевірка бойової готовності військ: що про це думають львів’яни? (відео) У Білорусі розпочалася раптова перевірка бойової готовності військ: що про це думають львів’яни? (відео)
Серйозної загрози з боку білоруської армії не вбачають, водночас розуміють, що рб і рф діють за єдиним сценарієм.
Дезінфекція парків від кліщів у Львові Дезінфекція парків від кліщів у Львові
Парки та зелені зони оброблятимуть препаратом, що має спрямовану дію винятково на паразитів і не є шкідливим для людей та тварин.
Loading...
Load next