"Нова Пошта" доставила в Херсон 10 тонн гуманітарної допомоги, 14 листопада почнуть роботу відділення

"Нова Пошта" доставила в Херсон 10 тонн гуманітарної допомоги, 14 листопада почнуть роботу відділення

Група компаній "Нова Пошта" 12 листопада закупила і доставила близько 10 тонн продуктів у Херсон.

Сьогодні привезли повні дві машини наборів з їжею. Завтра приїдуть ще 12 тонн: 8 тонн базових продуктів від "Нова Пошта", набори з побутовою хімією і предметами гігієни від Biosphere Corporation, вода від IDS Ukraine, - наголошується в повідомленні в Facebook компанії.

За словами керівника Відділу зовнішніх комунікацій "Нова Пошта" Світлани Приступи, на закупівлю і пакування продуктових наборів, а також на отримання дозволів на в'їзд у компанії пішло 24 години.

З понеділка почнуть працювати перші відділення. Вже традиційно поновлюємо доставку, починаючи з гуманітарки, електрики та інтернету, - написав на своїй сторінці в Facebook співзасновник компанії "Нова Пошта" Володимир Поперешнюк.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
З Британії до України прямує нова велика партія гуманітарної допомоги (відео) З Британії до України прямує нова велика партія гуманітарної допомоги (відео)
Серед допомоги є зокрема ліки, генератори та протипожежне обладнання.
На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео) На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео)
. Водій вказав в декларації, що перевозить лише особисті речі та гуманітарну допомогу.
Loading...
Load next