У Львові на вул. Науковій водій «Рено» скоїв наїзд на 24-річного чоловіка

У Львові на вул. Науковій водій «Рено» скоїв наїзд на 24-річного чоловіка

Вночі у Львові на вул. Науковій водій «Рено» скоїв наїзд на 24-річного чоловіка. ДТП сталося поблизу пішохідного переходу. Постраждалого з травмами середнього ступеню важкості госпіталізували до лікарні. Наразі невідомо, чи був водій у стані алкосп’янні. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події.   

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
На Львівщині буде новий автомобільний пункт пропуску (відео) На Львівщині буде новий автомобільний пункт пропуску (відео)
На Львівщині заклали наріжний камінь для будівництва нового сполучення України з Польщею. Пункт пропуску Нижанковичі-Мальховіце будуватиме польська сторона, українська, своєю чергою, відремонтує дорогу Нижанковичі-Самбір.
Loading...
Load next