За крок до смерті: на Стрийщині врятували 45-річного чоловіка, який ледь не потонув

За крок до смерті: на Стрийщині врятували 45-річного чоловіка, який ледь не потонув

За крок до смерті: на Стрийщині ледь не потонув чоловік. 45-річний житель Нового Роздолу з товаришем прогулювався поблизу озера у селі Берездівці і випадково впав у воду. Сам вибратися не міг, тож на допомогу прибули рятувальники. За допомогою надувного човна фахівці дісталися до потерпілого та витягли на берег. Оскільки карета швидкої ще була в дорозі, ДСНСівці переодягли чоловіка у сухий робочий одяг, аби якнайшвидше передати медикам.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео) Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових (відео)
За три місяці працівники та учні навчальних закладів відновили 35 автівок 
Уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на лікування пацієнтів з опіками в Україні Уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на лікування пацієнтів з опіками в Україні
1 ТМО Львова та БФ «Християнська медична асоціація» підписали меморандум про співпрацю, що передбачає покращення якості надання медичної допомоги пацієнтам з опіками
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
Loading...
Load next