Шукаєш роботу або грант? У ЦНАПі допоможуть

Шукаєш роботу або грант? У ЦНАПі допоможуть
Відтепер центри зайнятості працюють одразу у трьох віддалених районах

Попри війну та обстріли: Львів не лише вистоює, але й навіть розвивається. І це стосується важливого – спростити життя тим, хто через ворога втратив свій заробіток. Відтепер мешканці одразу  трьох віддалених районах не повинні будуть витрачати пів дня, аби дістатися центру зайнятості. Вирішити свої проблеми вони зможуть прямо у місцевих ЦНАПах.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео) Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео)
В обласному центрі зайнятості діє спеціальна програма для ветеранів бойових дій, яка допомагає нашим захисникам відкрити власну справу.
Уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на лікування пацієнтів з опіками в Україні Уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на лікування пацієнтів з опіками в Україні
1 ТМО Львова та БФ «Християнська медична асоціація» підписали меморандум про співпрацю, що передбачає покращення якості надання медичної допомоги пацієнтам з опіками
Львів’яни створили онлайн-курси для людей із вадами зору (відео) Львів’яни створили онлайн-курси для людей із вадами зору (відео)
По завершенню курсів, незрячі та слабозорі зможуть знайти роботу.
Loading...
Load next