Підсумки п'ятниці: реапрації від росії, слабке ППО росії, перейменування вулиць Києва, падіння московського патріархату в Україні

Підсумки п'ятниці: реапрації від росії, слабке ППО росії, перейменування вулиць Києва, падіння московського патріархату в Україні
Найголовніші події дня вже у нашому зведенні.

9 грудня у нашому вечірньому зведенні ви дізнаєтесь топновини дня. 289-у добу українці на всіх фронтах виборюють перемогу і звільнення територій нашої держави від загарбників. Щодня ми долаємо сходинки до нашої великої Перемоги. 

Топновини дня:

  • Серія "бавовни" у Криму та підрив Кримського мосту зруйнували ідею про "безпеку" та "всесильну" російську ППО. Детальніше ТУТ.
  • В ООН розповіли про перешкоди у стягненні репарацій з росії. Детальніше ТУТ.
  • У Києві перейменували ще 32 вулиці: список назв. Детальніше ТУТ.
  • На росії готуються до поразки та мобілізації 17-річних – ГУР. Детальніше ТУТ.
  • СБУ перевіряє Свято-Покровський кафедральний собор у Борисполі. Детальніше ТУТ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Уряд хоче ввести покарання за публічне заперечення війни з Росією Уряд хоче ввести покарання за публічне заперечення війни з Росією
За публічне заперечення збройної агресії РФ проти України, тимчасової окупації РФ територій України та спроби легалізувати анексію частини території України політичні діячі матимуть сплатити штраф від 17 до 34 тис. грн.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next